Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Η παραγγελία μέσω της εφαρμογής ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί. Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων σύμβασης.

Τρόποι πληρωμής
Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το Mobook για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:
• Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, American Express.
• Με αντικαταβολή: H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της.*

Ασφάλεια

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Κρυπτογράφηση

Κάθε φορά που πληρώνετε με τη Viva, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Viva κρυπτογραφείται με χρήση EV κλειδιού 128 bit της Thawte (της πιο αναγνωρισμένης εταιρίας έκδοσης κρυπτογραφικών κλειδιών για τραπεζικές υπηρεσίες). Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Viva αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Viva, σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης PCI-DSS, η εταιρία μας σε συνεργασία με την Viva, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ιδιωτικό απόρρητο

 

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Mobook, γνωρίζουμε ότι μας εμπιστεύεστε τα ευαίσθητα, προσωπικά σας δεδομένα που βρίσκονται στη συσκευή σας, για αυτό, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το ιδιωτικό σας απόρρητο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες ανήκουν μόνο σε εσάς και σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποιούνται ενέργειες από εμάς ώστε να τις αποκτήσουμε. Δεν τις πουλάμε, ούτε τις μοιραζόμαστε με κανέναν. Κάνουμε τα πάντα ώστε να αποτρέψουμε την πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένα φυσικά πρόσωπα και μη. Η πολιτική απορρήτου μας σας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες.

 

Πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες

Συλλέγουμε πληροφορίες με τρεις τρόπους: (1) μοιράζεστε κάποια στοιχεία σας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, (2) μπορεί να αγοράσετε κάτι από εμάς και να μας δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας και (3) συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες σας αυτόματα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που δημοσιεύτηκε στο Mobookγια οποιονδήποτε λόγο. Γενικά, αυτό μπορεί να συμβεί όταν, κατά την προσωπική μας κρίση, το περιεχόμενο των πληροφοριών: (α) είναι ακατάλληλο ή προσβάλει ή παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, το εμπορικό σήμα, το εμπορικό απόρρητο, τα ηθικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιωτικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας. ) παραβιάζει ή ενθαρρύνει τρίτους να παραβιάσουν οποιονδήποτε νόμο ή κανόνα που αφορά την αστική ευθύνη. (γ)είναι ψευδές, παραπλανητικό ή δόλιο. (δ) είναι δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό, χυδαίο ή προσβλητικό. (ε)προάγει τις διακρίσεις οποιουδήποτε τύπου, το φανατισμό, το ρατσισμό, το μίσος, την παρενόχληση ή την πρόκληση βλάβης σε βάρος ατόμου ή ομάδας. (στ)είναι βίαιο ή απειλητικό ή προωθεί τη βία ή πράξεις απειλητικές προς άλλα πρόσωπα. (ζ) προωθεί παράνομες ή επιβλαβείς δραστηριότητες ή ουσίες. (η) είναι ακατάλληλο για το οικογενειακό περιβάλλον.

Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες από τον υπολογιστή σας που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην IP σας, το λειτουργικό σας σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας, για την διαχείριση του συστήματος και τη δημιουργία αναφορών. Αυτά αποτελούν στατιστικά δεδομένα σχετικά με τις ενέργειες και τα πρότυπα περιήγησης των χρηστών μας και δεν προσδιορίζουν κανένα άτομο μεμονωμένα.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας προορίζονται για το GoogleAnalytics, το GoogleAdwords, το Facebook και το Pinterest. Το GoogleAnalytics και το GoogleAdwords είναι εργαλεία ανάλυσης ιστού και μάρκετινγκ που βοηθούν τους διαχειριστές ιστότοπων να καταλάβουν, μέσω αναφορών, με ποιον τρόπο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό τους, ώστε να μπορούν να τον βελτιώσουν.

 

 

Προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε

Οι εφαρμογές του Mobook επιτρέπουν στους χρήστες να ανακαλύπτουν και να μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους σε ομάδες. Οι πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες του ιστότοπού μαςείναι ένα αναπόσπαστο τμήμα της εμπειρίας του Mobook. Το λιγότερο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι ορισμένες πληροφορίες προκειμένου να εγγραφείτε ως μέλη. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν:

 • Όνομα
 • Μια έγκυρη και επαληθεύσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Έναν έγκυρο και επαληθεύσιμο τηλεφωνικό αριθμό σε συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει το Mobook
 • Τις φωτογραφίες σας και τους σχετικούς τίτλους και περιγραφές που εσείς επιθυμείτε

Θα χρειαστεί, επίσης, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, που πρέπει να διατηρηθεί μυστικός με δική σας ευθύνη. Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι αν γνωστοποιήσετε σε τρίτους τον κωδικό σας, παρόλο που θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε αν μας ενημερώσετε για πιθανή παραβίαση του κωδικού σας.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο που ανεβάζετε στην υπηρεσία μας θα κοινοποιούνται σε όσους ανήκουν στις ομάδες σας. Αν συμμετέχετε σε συζητήσεις και συνομιλίες της κοινότητας, θα συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες. Η ποσότητα και το είδος των πληροφοριών που μοιράζεστε οικειοθελώς με τους παραπάνω τρόπους, καθώς και το αν θα μοιραστείτε ή όχι και με ποιους αυτές τις πληροφορίες, είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση.

Προκειμένου να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας στο Mobook και να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητήσουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, τα δημογραφικά στοιχεία και την εμπειρία σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η παροχή αυτών των πληροφοριών είναι προαιρετική. Αν επιλέξετε να μη μας δώσετε αυτές τις πληροφορίες, δεν θα επηρεαστεί η πρόσβασή σας στις υπηρεσίες μας.

Θα χρησιμοποιήσουμε, επίσης, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου σας και άλλα στοιχεία εγγραφής μέλους για να σας ενημερώνουμε για νέα μέλη και νέες δημοσιεύσεις των φίλων σας, για νέα χαρακτηριστικά ή προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν., καθώς και για την αντιμετώπιση των αιτημάτων σας μέσω της εξυπηρέτησης πελατών μας.

Εκτός από τους φίλους σας, τρίτα πρόσωπα έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα δεδομένα σας, εκτός από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας και περιορίζεται από τους εσωτερικούς μας μηχανισμούς προστασίας του κωδικού πρόσβασής σας.

Εάν προσκαλέσετε άλλους να συμμετέχουν στην εφαρμογή του Mobook ή δημιουργήσετε λογαριασμούς για άλλους χρήστες, μπορεί να σας ζητηθεί να υποβάλετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με αυτά τα άτομα. Για παράδειγμα, αν προσκαλέσετε κάποιον στην ομάδα σας, θα σας ζητηθεί να υποβάλετε το όνομα, την ηλεκτρονική διεύθυνση και ίσως τον αριθμό τηλεφώνου αυτού του ατόμου. Σε αυτή την περίπτωση, θα συλλέξουμε και εμείς αυτά τα στοιχεία, τα οποία δεν θα αποκαλύψουμε ποτέ σε τρίτους.

Οικονομικές πληροφορίες που μας δίνετε

ΣτοMobookέχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μια συνδρομή ή μεμονωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται προς πώληση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Προς διευκόλυνση της πληρωμής, θα ζητήσουμε από εσάς ορισμένα απαιτούμενα προσωπικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Όταν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα συλλέξουμε από εσάς τις ακόλουθες προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες:

 • Όνομα
 • Διεύθυνση χρέωσης
 • Διεύθυνση αποστολής
 • Τηλεφωνικό αριθμό
 • Πληροφορίες πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
 • Προϊόντα που έχετε αγοράσει

Οι πληροφορίες αυτές δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν άλλον εκτός της εταιρίας μας και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που συμμετέχουν στην επεξεργασία της πληρωμής σας. Συμμορφωνόμαστε με όλους τους ισχύοντες νόμους περί καταναλωτικής πίστης.

Σημείωση: Αν κάνετε κλικ σε κάποιον σύνδεσμο διαφημιζόμενου φορέα ή χορηγού και μεταφερθείτε μακριά από τον ιστότοπό μας, μπορεί να σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτές οι εταιρίες έχουν δικές τους πολιτικές απορρήτου και συλλογής δεδομένων Εμείς δε φέρουμε καμία ευθύνη για αυτές τις ανεξάρτητες υπηρεσίες. Συνεπώς, θα πρέπει να επανεξετάσετε τους όρους χρήσης και απορρήτου τους, αν ανησυχείτε για τον τρόπο που χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

Εκτός από τις πληροφορίες που μας παρέχετε όπως περιγράφεται παραπάνω, συλλέγουμε αυτόματα και άλλες πληροφορίες, μη προσωπικές, ώστε να βελτιώσουμε το Mobookκαι όλες τις υπηρεσίες του για εσάς. Αυτές οι μη προσωπικές πληροφορίες δεν σχετίζονται με πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να αξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες και τα μέλη μας χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όπως ανάλυση δεδομένων, διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας, έλεγχοι, ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, βελτίωση των υπηρεσιών μας, προσδιορισμός των τάσεων χρήσης και προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των προωθητικών ενεργειών.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για τη συλλογή αυτών των μη προσωπικών πληροφοριών περιλαμβάνουν:

 • Διευθύνεις IP:Οι διευθύνσεις IPκαθορίζουν τη θέση των υπολογιστών στο ίντερνετ και μας βοηθούν να κατανοούμε καλύτερα τη γεωγραφική κατανομή των μελών μας, καθώς και να διαχειριστούμε την απόδοση του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε την IP σας για να μπορέσουμε να διαγνώσουμε πιθανά προβλήματα στο διακομιστή μας και να τα διαχειριστούμε με σκοπό την επίλυσή τους.
 • Cookies: Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Μας βοηθούν να σας αναγνωρίσουμε αμέσως μόλις επιστρέψετε. Αυτό, μεταξύ άλλων, μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αντίθεση με το μύθο που επικρατεί, τα cookies δεν εξάγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας. Επειδή αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα σβήσετε όποτε θέλετε, όμως έτσι θα μειώσετε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας ώστε να αποδέχεστε όλα τα cookies, να ειδοποιείστε όταν εγκαθίστανται νέα ή να τα απορρίπτετε όλα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του προγράμματος περιήγησής σας σχετικά με το πώς να τροποποιήσετε τις επιλογές σας σχετικά με τα cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies κάνετε κλικ στο http://www.allaboutcookies.org.
 • Αρχεία καταγραφής ιστού: Για να μάθουμε με ποιον τρόπο οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, εξετάζουμε τα αρχεία καταγραφής ιστού, τα οποία μας δείχνουν τις διαδρομές που ακολουθούν οι χρήστες στον ιστότοπο και πόσο χρόνο αφιερώνουν σε συγκεκριμένες σελίδες. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα αρχεία καταγραφής ιστού για την ανίχνευση του τύπου του φυλλομετρητή σας, ώστε να μπορέσουμε να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της τοποθεσίας μας και να κατανοήσουμε το συνδυασμό των προγραμμάτων περιήγησης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες μας.

 

Ασφάλεια

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια όλων των προσωπικών δεδομένων των μελών μας. Έχουμε θεσπίσει μέτρα ασφαλείας ώστε να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση ή την μεταβολή των δεδομένων των μελών που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Για παράδειγμα, οι πρακτικές ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικότητάς σας ελέγχονται περιοδικά και βελτιώνονται όταν είναι απαραίτητο, ενώ μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία. Χρησιμοποιούμε ασφαλές λογισμικό διακομιστή για την κρυπτογράφηση των οικονομικών πληροφοριών που εισάγετε, πριν μας αποσταλούν. Ενώ δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δε θα υπάρξει απώλεια, κακή χρήση ή αλλοίωση δεδομένων, παρόλα αυτά κάνουμε κάθε προσπάθεια για να το αποτρέψουμε.

 

Τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Πότε μπορεί το Mobook να μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλους;

Θα κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Το προσωπικό του Mobook και εξουσιοδοτημένοι σύμβουλοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες χρηστών μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο κατά τις συνήθεις εργασίες μας στην εφαρμογή.
 • Υπό την προστασία των κατάλληλων συμφωνιών, αναθέτουμε σε τρίτους να εκτελούν ορισμένες εργασίες για εμάς. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε άλλους φορείς για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας και για να διαχειριστούμε τον ιστότοπό μας και τις σχέσεις μας μαζί σας. Αυτά τα τρίτα πρόσωπα έχουν πρόσβαση μόνο στις πληροφορίες που χρειάζονται για να εκτελέσουν τις εργασίες τους και απαγορεύεται να τις χρησιμοποιήσουν για άλλους σκοπούς.
 • Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η εφαρμογή Mobook αλλάζει κατόχους, οι πληροφορίες των χρηστών μεταφέρονται αυτόματα.
 • Μπορεί να κοινοποιήσουμε πληροφορίες προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάποιον νόμο, να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους όρους χρήσης μας και άλλες πολιτικές προστασίας ή να προστατέψουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του Mobook, των εργαζομένων μας, των χρηστών μας ή άλλων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρίες και οργανισμούς για την προστασία από απάτη.
 • Σε περίπτωση που τα προσωπικά σας στοιχεία μοιράζονται με τρίτους θα σας ειδοποιήσουμε και θα έχετε τη δυνατότητα να μην μας επιτρέψετε αυτή την ανταλλαγή πληροφοριών.

 

Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε πληροφορία από την εφαρμογή Mobook, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Απλώς στείλτε μας αίτημα στο support@mobook.gr. Παρακαλούμε να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα για να σας απαντήσουμε, παρόλο που θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποκριθούμε άμεσα.

 

Μπορείτε να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από προεπιλογή, θα σας στέλνουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν:

 • Κάποιος με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι ή κάποιος που σας έχει προσκαλέσει στην εφαρμογή, δημιουργεί μια νέα ανάρτηση.
 • Κάποιος σχολίασε μια ανάρτηση που δημιουργήσατε ή έκανε κάποιο σχόλιο σε μια ανάρτηση που σχολιάσατε κι εσείς προηγουμένως.
 • Κάποιος με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι ή κάποιος που σας έχει προσκαλέσει στην εφαρμογή, σας κάνει μια ερώτηση.
 • Κάποιος σας προσκαλεί να συνδεθείτε ή αποδέχτηκε τη δική σας πρόσκληση για σύνδεση.

Οι ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την υπηρεσία του Mobook που χρησιμοποιείτε. Οποιαδήποτε υπηρεσία κι αν χρησιμοποιείτε, μπορείτε να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε πατώντας τον σύνδεσμο «unsubscribe»στο κάτω μέρος του μηνύματος είτε μέσα από τη σελίδα των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας στην εφαρμογή.

 

Αλλαγές και ενημερώσεις

Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε αυτή την πολιτική απορρήτου, θα εκδώσουμε μια ενημερωμένη έκδοση (ή/και θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα) ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες τις κοινοποιούμε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αν δεν συμφωνείτε με τυχόν αλλαγές στην πολιτική απορρήτου και συνεπώς δεν θέλετε να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους αναθεωρημένους όρους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε την προηγούμενη πολιτική ή για να διαγράψετε τις πληροφορίες ή/και το λογαριασμό σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές ή τις συναλλαγές σας με αυτό τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο support@mobook.gr

 

Όροι χρήσης

 

Με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις καθορίζονται τα δικαιώματα, οι ευθύνες και τα οφέλη σας ως μέλος αυτής της υπηρεσίας. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας, αποδέχεστε τους παρόντες όρους. Αν διαφωνείτε με αυτούς τους όρους εν μέρει ή εντελώς, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή την υπηρεσία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μετά από κάποια αλλαγή στους όρους, αποδέχεστε αυτόματα τους νέους όρους. Αν δεν θέλετε να δεσμεύεστε από οποιαδήποτε αλλαγή στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή την υπηρεσία.

 

1.Περιγραφή υπηρεσίας, καταλληλότητα

 

Όλες οι υπηρεσίες του Mobook είναι υπηρεσίες του διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι προορίζεται γενικά για ενήλικες. Αν οποιοσδήποτε ανήλικος κάτω των 13 ετών χρησιμοποιεί την υπηρεσία, πρέπει να επιτηρείται ρητά και αυστηρά από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του. Εάν προσκαλέσετε έναν ανήλικο να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε από τις ομάδες σας, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την παρακολούθηση της δραστηριότητάς του.

2. Χρήση της υπηρεσίας, υποχρεώσεις ασφαλείας

 

Για να δημιουργήσετε περιεχόμενο, να προσκαλέσετε άλλους χρήστες και να δημιουργήσετε ομάδες, μεταξύ άλλων, πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης της υπηρεσίας μας. Για να εγγραφείτε, πρέπει να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και να μας δώσετε μια επαληθεύσιμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σε ορισμένες από τις υπηρεσίες του Mobook, ένανεπαληθεύσιμο αριθμό τηλεφώνου. Η παροχή ψευδών και ανακριβών στοιχείων εγγραφής αποτελεί παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας. Δεν μπορείτε:

 1. Να επιλέξετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα χρήστη που είναι ή περιλαμβάνει όνομα άλλου προσώπου, με οποιαδήποτε πρόθεση πλαστοπροσωπίας.
 2. Να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης οποιουδήποτε άλλου ατόμου εκτός των δικών σας, χωρίς άδεια.
 3. Να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα χρήστη που εμείς, κατά την κρίση μας, θεωρούμε προσβλητικό.

Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση προέρχεται από το λογαριασμό σας. Είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του ονόματος χρήσης και του κωδικού σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με οποιαδήποτε υποψία μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας ή παραβίαση της ασφάλειας του λογαριασμού σας.

 

3. Περιορισμένη άδεια χρήσης

 

Είστε εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιείτε μόνο για προσωπική χρήση (α) την υπηρεσία και (β) τα κείμενα, της φωτογραφίες, τα αρχεία βίντεο και ήχου, τους συνδέσμους και το περιεχόμενο άλλων μελών των ομάδων σας, το οποίο εμφανίζεται ως μέρος της υπηρεσίας μας.

Όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο στην υπηρεσία, μας παρέχετε περιορισμένη άδεια να φιλοξενήσουμε αυτό το περιεχόμενο και να το κοινοποιήσουμε στα μέλη των ομάδων σας, καθώς και να τα ειδοποιήσουμε σχετικά με το νέο περιεχόμενό σας.

Η υπηρεσία δεν προορίζεται ούτε έχει άδεια για εμπορική χρήση. Οποιαδήποτε εμπορική χρήση της υπηρεσίας του Mobook απαγορεύεται.

 

4. Αποδεκτή χρήση

 

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την υπηρεσία:

 1. Για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό.
 2. Για να ανεβάζετε, κοινοποιείτε, παραγγείλετε για εκτύπωση, στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταδώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που είναι άσεμνο, προσβλητικό, βλάσφημο, πορνογραφικό, παράνομο, απειλητικό, καταχρηστικό, επιβλαβές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ρατσιστικό, που προωθεί το μίσος ή τη σωματική βία εναντίον ατόμων ή συνόλου ατόμων, την κατασκοπία ή την παρενόχληση οποιουδήποτε προσώπου, όπως καθορίζεται από την δική μας κρίση.
 3. Για να ανεβάζετε, κοινοποιείτε, παραγγείλετε για εκτύπωση, στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταδώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που δίνει πληροφορίες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά όχι να περιορίζεται σε αυτό, πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή ή αγορά όπλων ή την παροχή ή δημιουργία ιών υπολογιστών.
 4. Για να ανεβάζετε, κοινοποιείτε, παραγγείλετε για εκτύπωση, στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταδώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό σήμα ή ηθικό δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου, του Mobookή άλλης εταιρίας.
 5. Για να ανεβάζετε, κοινοποιείτε, παραγγείλετε για εκτύπωση, στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταδώσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιεχόμενο που δεν έχετε το δικαίωμα να μεταδώσετε ή που είναι παράνομο αντίγραφο του περιεχομένου άλλο ατόμου ή φορέα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά όχι να περιορίζεται σε αυτό, την παροχή πειρατικών προγραμμάτων υπολογιστή ή συνδέσμων για την απόκτησή τους, την παροχή πληροφοριών για την παράκαμψη συσκευών που προστατεύουν από την αντιγραφή ή την παροχή πειρατικής μουσικής ή συνδέσμων για την απόκτησή της.
 6. Για να βλάψετε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται σε αυτό, το ανέβασμα, την κοινοποίηση, την παραγγελία για εκτύπωση ή τη μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο περιεχομένου που παραβιάζει νόμους περί παιδικής πορνογραφίας, παιδικής εκμετάλλευσης και απεικόνισης ανηλίκων που έχουν σεξουαλική συμπεριφορά.
 7. Για να ανεβάσετε, στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μεταδώσετε με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο που μπορεί να βλάψει τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών άλλων ατόμων, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, ιούς, κώδικα, worms, δεδομένα ή άλλα αρχεία και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για καταστροφή ή για να επιτρέπουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, που μπορεί να προκαλέσει βλάβη, σφάλμα, δυσλειτουργία ή φθορά.
 8. Για οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει μετάδοση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, αλυσιδωτά μηνύματα ή spamming.
 9. Για να προωθήσετε πληροφορίες που γνωρίζετε ή πιστεύετε ότι είναι ψευδείς ή παραπλανητικές.
 10. Για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό.
 11. Για να παραστήσετε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, που περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, έναν υπάλληλο του Mobook, έναν συντονιστή φόρουμ, έναν οδηγό ή εξυπηρετητή.

Παρόλο που όλες οι ενέργειες που περιγράφονται παραπάνω απαγορεύονται αυστηρά, είναι πιθανό κάποιος άλλος χρήστης να παραβιάζει αυτές τις πολιτικές και να εκτίθεστε εσείς σε απαγορευμένο υλικό των τύπων που περιγράφονται παραπάνω. Εσείς δεν έχετε δικαίωμα αποζημίωσης, είτε από εμάς είτε από τρίτους, που θα προέκυπτε από έκθεση σε τέτοιο υλικό.

Επιπλέον συμφωνείτε ότι:

 1. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλετε, κοινοποιείτε, δημοσιεύετε ή μεταδίδετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας.
 2. Δεν θα επηρεάσετε ή θα διακόψετε ούτε θα επιχειρήσετε να παρέμβετε ή να διακόψετε την υπηρεσία μας ή οποιονδήποτε διακομιστή ή δίκτυο ή εξοπλισμό που συνδέεται ή συνεργάζεται με την υπηρεσία μας, ούτε θα παραβιάσετε τυχόν απαιτήσεις, διαδικασίες, πολιτικές ή κανονισμούς που σχετίζονται με την παρούσα υπηρεσία.
 3. Δε θα μας δώσετε καμία πληροφορία που είναι ψευδής ή παραπλανητική, που προσπαθεί να αποκρύψει την ταυτότητά σας ή που δεν έχετε το δικαίωμα να αποκαλύψετε.
 4. Δε θα χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλες πληροφορίες επικοινωνίας, δικές μας ή συνεργατών μας, για να στείλετε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

 

5. Περιεχόμενο χρήστη

 

Πάντα έχετε την κυριότητα του περιεχομένου που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας (εκτός αν ανήκει σε κάποιον άλλον, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να το αφαιρέσουμε—δείτε την ενότητα «Αποδεκτή χρήση» παραπάνω). Διατηρείτε όλα τα δικαιώματα του περιεχομένου που δημοσιεύετε. Αν θέλετε να το αφαιρέσετε, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Η χρήση του περιεχομένου σας από εμάς περιορίζεται στους σκοπούς που αναφέρονται στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα μέλη μπορούν να δημοσιεύουν και να μοιράζονται περιεχόμενο με άτομα και ομάδες και μπορούν να σχολιάζουν το περιεχόμενο που μοιράζουν άλλοι μαζί τους. Αν δημοσιεύετε περιεχόμενο, επιβεβαιώνετε και εγγυάστε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για να το δημοσιεύετε και μας εξουσιοδοτείτε να το χρησιμοποιήσουμε – σύμφωνα με την περιορισμένη άδεια που περιγράφηκε παραπάνω –για την παροχή των υπηρεσιών μας. Αναγνωρίζετε ότι έχουμε το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να ελέγξουμε, να αρνηθούμε να φιλοξενήσουμε και/ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύθηκε στο Mobook. Συγκεκριμένα, αναγνωρίζετε ότι μπορούμε, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να αφαιρέσουμε περιεχόμενο που πιστεύουμε ότι είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή γενικώς ανάρμοστο, που παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ατόμου ή ομάδας, τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπού μας ή τη νομοθεσία. Δραστηριότητα ή περιεχόμενο που εμφανίζεται, κατά την κρίση μας, να παραβιάζει το νόμο, θα τεθεί υπ’ όψιν των αρμόδιων αρχών.

 

6. Διαφορές μελών

 

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους χρήστες ή τα μέλη της υπηρεσίας μας. Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση, να παρακολουθούμε ή να προσπαθούμε να επιλύσουμε οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ εσάς και άλλων μελών. Δε φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά από μέλη μας.

 

7. Εμπορικά σήματα

 

Όλες οι εμπορικές ονομασίες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων λογότυπων ή εικόνων που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία Mobookή σε συνδυασμό με αυτήν, αποτελούν ιδιοκτησία της και σε καμία περίπτωση δεν παρέχεται άδεια σε τρίτους να χρησιμοποιήσουν ή να οικειοποιηθούν οτιδήποτε από αυτά.

 

8. Απόρρητο

 

Παρακαλώ ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας απορρήτου της υπηρεσίας μας.

 

9. Διαθεσιμότητα υπηρεσιών

 

Εφαρμόζουμε λογικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα σε εβδομαδιαία βάση. Ωστόσο, θα υπάρξουν περιπτώσεις κατά της οποίες η υπηρεσία θα διακοπεί προσωρινά λόγω εργασιών συντήρησης, αναβάθμισης ή εκτάκτων επισκευών ή λόγω προβλημάτων στις τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις ή στον εξοπλισμό ή εξαιτίας άλλων προβλημάτων που είναι εκτός του ελέγχου μας.

Θα γίνουν λογικά βήματα από εμάς ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο της διακοπής της υπηρεσίας μας. Κατά διαστήματα και χωρίς να σας ειδοποιήσουμε, το Mobookμπορεί να προσθέτει ή να διαγράφει λειτουργικά χαρακτηριστικά από την εφαρμογή. Συμφωνείτε ότι δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες της εφαρμογής Mobook.

 

10. Αποποίηση ευθυνών

 

Οι πληροφορίες, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την υπηρεσία ενδέχεται να περιλαμβάνουν ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Διορθώσεις και αλλαγές προστίθενται περιοδικά στο παρόν έγγραφο. Η εφαρμογή Mobook και οι προμηθευτές της παρέχουν όλο το περιεχόμενο στις υπηρεσίες της «ΩΣ ΈΧΟΝ» και χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η ποιότητα της εκτύπωσης εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των φωτογραφιών του χρήστη.

 

Ούτε εμείς ούτε οι προμηθευτές μας εγγυώμαστε την καταλληλότητα, την αξιοπιστία ή την ακρίβεια του περιεχομένου ή της υπηρεσίας για οποιονδήποτε σκοπό. Εμείς και οι προμηθευτές μας αποποιούμαστε οποιεσδήποτε εγγυήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες και που αφορούν  την εμπορευσιμότητα ή την καταλληλότητα για κάποιον σκοπό ή τίτλο. Σε περίπτωση αγοράς εμπορευμάτων ή υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής μας, οποιαδήποτε εγγύηση παρέχεται από τον κατασκευαστή, ενώ εμείς δεν παρέχουμε καμία εγγύηση. Σε καμία περίπτωση εμείς και οι προμηθευτές μας δεν είμαστε υπεύθυνοι για έμμεσες, νομικές, ειδικές ή άλλες ζημιές, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, απώλειας ή καθυστέρησης χρήσης, απώλειας χρημάτων ή δεδομένων ή οποιασδήποτε άλλης απώλειας, παρόλο που έχουμε ενημερώσει για την πιθανότητά τους.

 

11. Έξοδα εγγραφής και πληρωμές

 

Η εφαρμογή Mobook περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Ως χρήστης που αγοράζει μια συνδρομή (Συνδρομητής) για μια υπηρεσία, αντιλαμβάνεστε ότι η συμμετοχή στην υπηρεσία αυτή είναι σε συνεχή βάση. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που γίνεστε συνδρομητής, η συμμετοχή σας ανανεώνεται αυτόματα και η πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα που σχετίζεται με αυτή τη συνδρομή χρεώνεται με βάση το πρόγραμμα εγγραφής που έχετε επιλέξει (πχ μηνιαίως, ετησίως κλπ). Οι χρεώσεις των καρτών σας θα διεκπεραιώνονται μέσα σε 24 ώρες από την ολοκλήρωση της συνδρομής σας ή 24 ώρες μετά από την στιγμή που ξεκινά η επεξεργασία του προϊόντος σας (πχ για μηνιαίες συνδρομές φωτογραφικών άλμπουμ, θα χρεώνεστε τη μέρα που θα ξεκινήσει η παραγωγή και αποστολή τους). Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας θα σας αποσταλούν άμεσα. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 30 μέρες πριν από την ανανέωση της συνδρομής σας και θα ερωτηθείτε μήπως άλλαξαν κάποιες από τις πληροφορίες σας που μας έχετε δώσει. Αυτή η ειδοποίηση θα είναι και μια ευκαιρία να διακόψετε την ανανέωση της συνδρομής σας. Οι αιτήσεις ακύρωσης πρέπει να πραγματοποιηθούν το περισσότερο 2 μέρες πριν από την ημερομηνία ανανέωσης, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ακύρωση.

Μπορεί να αλλάξουμε τις τιμές της κάθε συνδρομής ανά πάσα στιγμή και κατά διαστήματα. Κάθε ανανέωση της συνδρομής σας θα πραγματοποιηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή που έχετε επιλέξει κατά την αρχική εγγραφή σας (πχ μηνιαίως).

 

12. Ειδικές οδηγίες για διεθνή χρήση

 

Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια φύση του Διαδικτύου, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες τοπικούς νόμους, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αυτούς που αφορούν τη διαδικτυακή συμπεριφορά, την ιδιωτικότητα, τα πνευματικά δικαιώματα και το περιεχόμενο. Συγκεκριμένα και χωρίς να περιορίζεστε στα παραπάνω, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους που αφορούν την διαβίβαση τεχνικών δεδομένων που εξάγονται από την Ελλάδα ή τη χώρα διαμονής σας.

mbkΌροι χρήσης